Za spot i izgled reklame na bilbordima i internetu Beograd daje skoro 42.000 evra

Sekretarijat za zaštitu životne sredine grada Beograda raspisao je javnu nabavku izrade video spotova i vizuala za promociju zaštitne životne sredine.
Za spot i izgled reklame na bilbordima i internetu Beograd daje skoro 42.000 evra
Foto: Pixabay
Vrednost tendera procenjena je na 4,1 milion dinara bez PDV-a, odnosno 4,9 miliona dinara sa PDV-om, što je oko 41.900 evra, piše Nova ekonomija.
 
Posao podrazumeva izgradu integralnog video spota u trajanju od 20 sekundi i izradu podverzija od 5 i 10 sekundi.
 
Video spotovi treba da budu prilagođeni za emitovanje na medijima, kao i na društvenim mrežama, piše u tehničkoj specifikaciji javne nabavke.
 
Firma koja dobije posao treba da uradi i dva vizuala za oglašavanje na bilbordima, kao i dva vizuala za oglašavanje na internetu, navodi Nova ekonomija.
 
Rok za podnošenje ponuda je 6. septembar.
  • kao

    31.08.2021 01:17
    i dosad
    još jedna muljaža sa novcima građana. Njima, naprdnjacima, da je i malo stalo do očuvanja zelenila i drveća oni bi sadali nove platana, lipe, hrastove, borove itd, itd, itd... zalivali bi postojeće drveće kad su velike vrućine i suša, brinuli bi se i to zaista o zdravlju drveća a ne bi ga tako besomučno sekli. Glupaci i idioti, belesnici, kakvi bilbordi i bakrači. Oni ustvari treba da idu na psihijatriju gde bi im sa metodama iz 19. veka dizali ekološku svest, jer većina normalnih ljudi ima, za razliku od njih, izgrađenu ekološku svest. I ne mulja pare o ovi balvani na vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.