Ana Brnabić pola televizijskog nastupa posvetila napadu na "Danas"

Premijerka Ana Brnabić posvetila je večeras polovinu svog televizijskog nastupa listu Danas, zbog naslovne strane koja ju je "frapirala".
Ona je navela da je to sada "politički pamflet u vlasništvu Dragana Đilasa i tog dela opozicije", dok je nekada bio list "za primer, jako profesionalan, objektivan, čini mi se fenomenalan".
 
"To je fabrikacija. Pomislite dokle", rekla je Brnabić, za TV Pink, povodom naslovne strane današnjeg izdanja tog lista i teksta "Penzioneri i radnici na minimalcu gube trku sa potrošačkom korpom".
 
Kako tvrdi, to "nema veze sa istinom već je sve suprotno".
 
Ona je rekla da na karikaturi, kojom je ilustrovan tekst, "treba da bude Đilas kako uzima novac od građana, a ne Vučić, jer bi to bila prava slika stvari".
 
"Guramo dalje, ekonomija ide dobro. Samo je važno da se borimo protiv laži i lažnih vesti jer su to stvari koje su tendenciozno plasirane da se umanje naši uspesi i na vlast nekako vratili ljudi koji su vlasnici ovih medija, da bi oni uzimali novac od građana i trpali ga u svoje džepove", rekla je Brnabić.
  • Vule

    02.09.2021 12:17
    Istina je da su penzioneri i radnici u trci za potrosackom korpom. Nema razloga niko da se ljuti na tu izjavu.
  • XY

    01.09.2021 11:45
    Muuuu..
  • Jogi Letač

    01.09.2021 11:32
    Premijerka je frapirana, jer se Danas usudio da piše drugačije nego što njen "šef" kaže. Za sve su krivi Đilas i žuti, a njeni su na vlasti skoro 10 godina, sasvim dovoljno da ispune predizborna obećanja. Jedno beše "za našu decu". Mi treba da čitamo "za njihovu decu". Mislim da tu dobro napreduju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija