Ne zna se gde je troje hakera iz Niša čije izručenje traži SAD

Troje od 10 niških hakera čije izručenje zahtevaju Sjedinjene Američke Države nisu više dostupni našim pravosudnim organima.
Ne zna se gde je troje hakera iz Niša čije izručenje traži SAD
Foto: Pixabay
Oni se nisu javili nadležnoj policijskoj stanici u Nišu, na šta su bili obavezni.
 
Srpski sudovi su konstatovali da su ispunjene pretpostavke za njihovo izručenje, ali je Evropski sud za ljudska prava to stopirao.
 
Izručenje je stopirano do kraja septembra, odnosno do odluke o predstavkama koje su podneli njihovi advokati, a koje se tiču navodnog kršenja prava okrivljenih.
 
Deset hakera iz Niša se tereti da su počinili prevare od oko 70 miliona dolara putem lažnih investicionih platformi u Teksasu.
  • Sale

    01.09.2021 18:00
    Nasi brze bolje da izruce svoje da ljube d..amerima sto ih drze na vlasti, bananarama..
  • Steva

    01.09.2021 17:03
    Nemoj samo da nam opet Ameri traže milion evra za svakoga ponaosob pa da mi poreski obveznici to moramo da platimo kao za onog Kovačevića koji prebi onoga studenta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija