Brnabić o tome da je SNS koristila grupu Belivuka: Ne znam ništa

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas ne zna ništa o navodima da su pripadnici grupe Veljka Belivuka korišćeni da spreče formiranje vlasti u opštini Vladimirci 2016. godine.
Brnabić o tome da je SNS koristila grupu Belivuka: Ne znam ništa
Foto: 021.rs
Dodala je da je sigurna da to nije tačno.
 
Jedan od osnivača Demokratske stranke (DS) i predsednik opštine Vladimirci od 2004. do 2008. Janko Đurić izjavio je za današnje izdanje nedeljnika NiN da su pripadnici grupe Veljka Belivuka i sada pokojnog Aleksandra Stankovića - Saleta Mutavog dolazili u tu opštinu da bi sprečili formiranje nove vlasti 2016. godine, u kojoj nije bila Srpska napredna stranka (SNS).
 
"Ja pretpostavljam da je to ta vladavina prava i da će NIN suditi", kazala je Brnabić novinarima na otvaranju kovid bolnice u Novom Sadu.
 
Ona je ocenila je nekorektno da novinari postavljaju pitanje na osnovu "neproverene informacije", "kao da je tačno".
  • 9

    02.09.2021 16:19
    Otrcana fora
    Drug za govornicom kao da nije čuo da je
    pre njega postojao drug Koštunjic i da se senilni narod
    nije već dosta naslušao takvih izjava.
  • Joži

    02.09.2021 14:37
    Pa što se nervirate...vidite da ti sumnjivi likovi koji se pojavljuju po izborima, izbornim mestima nisu poznati nikome...onda narode...motku ili šta već imaš pa ukoliko primetiš takve...udri...iz čega god...
  • Mandov

    02.09.2021 12:24
    PROVERENO LAŽNE INFORMACIJE
    Novinarima da se ispitaju diplome jer su izgleda kupljene. Pitaju nebuloze i ponekad čujemo i dva ista pitanja na jednoj konferenciji, jer dok jedan pita drugi igra video igrice na mobilnom i žvaće žvaku. Onda sledi "Ima li još neko neko pitanje". Nema. - Evo, imam ja! - Pa to su već pitali, niste slušali, dajte neko drugo." I onda prvo što mu padne na pamet, a nije se pristojno smejati kada izgleda da je neko "idiot".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.