Vučić: Izbori 3. ili 17. aprila, još ne znam da li ću se kandidovati

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će predsednički, parlamentarni i izbori za odbornike u Skupštini grada Beograda biti održani 3. ili 17. aprila sledeće godine.
Vučić: Izbori 3. ili 17. aprila, još ne znam da li ću se kandidovati
Foto: 021.rs
On je rekao i da "još ne zna da li će se ponovo kandidovati za predsednika".
 
"Izbori moraju da budu u skladu sa zakonom, to nije 'fontana želja'. Mogu da budu 3. ili 17. aprila, 10. aprila ne mogu, jer je to dan stvaranja NDH, ne bi imalo smisla da se na taj dan u Srbiji održavaju izbori, jer je naš narod podneo najteže moguće žrtve", rekao je Vučić za TV Prva.
 
Naveo je da nije odlučio da li će se kandidovati za predsednika.
 
"Spremni smo da za predsednika i sve druge funkcije kandidujemo ljude koji su u stanju da pobede. Važno mi je da pobede oni koji su se izborili za snažniju Srbiju", kazao je.
  • Aha

    06.09.2021 11:07
    Aha, važi
    Joj ko ce izdržati neizvesnost da li ces se kandidovati?
  • Halion

    05.09.2021 20:52
    Strašno je što ovo uopšte mogu i da izustim, ali možda i bolje i da se kandiduje i da pobedi, svakako nema niko normalan da ga zameni, a na njegovu psihopatiju smo već navikli pa nekako dođe čoveku lakše, ogugla. Ako sad neki novi ludak dođe opet će biti 4-8 godina nove vrste ludila, a tu mislim da bismo bukvalno odlepili
  • Gramzi - Bagins

    05.09.2021 16:17
    Mislim da bi bilo ekomomski opravdano da se prekrsi zakon tj. da se izbori ne raspisuju. Razlog je sledeci: sam termin "izbori" podrazumeva postojanje nekog izbora, tj. mogucnosti da se glasa za neku od vise opcija. Mi tu mogucnost nemamo. Opozicija, fakat, nema jakog kandidata koji se na izborima Vucicu moze suprotstaviti te nam, ako se izbori raspisu, preostaje samo da glasamo za Vucica jer protiv njega ne mozemo posto nemamo za koga ili da i ne izadjemo na izbore. Iz toga sledi da je odrzavanje izbora na prolece - besmisleno tracenje para.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.