Miroslav Aleksić 1. oktobra pred sudom

Viši sud u Beogradu zakazao je za 1. oktobar pripremno ročište u procesu protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića, povodom optužbi da je silovao i polno uznemiravao sedam polaznica te škole.
Miroslav Aleksić 1. oktobra pred sudom
Foto: 021.rs
Pripremno ročište će biti zatvoreno za javnost i na njemu se će Aleksić kratko izjasniti o krivici, a potom će se utvrđivati koji će se dokazi izvoditi na suđenju.
 
Suđenje će biti zakazano po završetku pripremnog ročišta, na koje će Aleksić biti priveden iz pritvora u kojem se nalazi od 16. januara.
 
Suđenje bi trebalo da bude javno, osim ako učesnici postupka ne zatraže isključenje javnosti zbog zaštite privatnosti.
 
Početkom avgusta Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je u celosti optužnicu protiv Aleksića kojom se on tereti za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.
 
Njega je prva prijavila glumica Milena Radulović, ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, kao i druge devojke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija