Seksualno uznemiravao maloletnicu pa joj ispred kuće bacio "Molotovljev koktel"

Beogradska policija identifikovala je i uhapsila N.K. (49) osumnjičenog za polno uznemiravanje i izazivanje opšte opasnosti.
Seksualno uznemiravao maloletnicu pa joj ispred kuće bacio "Molotovljev koktel"
Foto: 021.rs
On se tereti da je juče, 5. septembra, na Čukarici, zaustavio maloletnu devojku, tražio od nje da budu u vezi i upućivao joj reči seksualne sadržine, saopštio je MUP.
 
Maloletnica je slučaj prijavila policiji, a osumnjičeni je ispred kuće u kojoj ona živi bacio "Molotovljev koktel". 
 
Povređenih nije bilo, a protiv N.K. biće podneta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Stole

    07.09.2021 09:01
    Boze kakvih ludaka ima, ko ce nju zastiti kad ga puste?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.