Vesić: Bojsiju državljanstvo Srbije kao nagrada za popularizaciju Beograda

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je sa britanskim glumcem Džonom Čalisom, popularnim Bojsijem iz serije "Mućke", razgovarao o promociji Beograda u Velikoj Britaniji.
Vesić: Bojsiju državljanstvo Srbije kao nagrada za popularizaciju Beograda
Foto: Youtube (Wolf Entertainment, Screenshot)
Ponudio mu je srpsko državljanstvo kao nagradu za njegov doprinos popularizaciji Beograda kao turističke destinacije, saopšteno je iz Vesićevog kabineta.
 
"Ideja je da se napravi kampanja na društvenim mrežama u okviru koje bi se delili spotovi koje bi snimilo desetak poznatih ljudi iz Britanije u Beogradu, gde bi ih doveo sam glumac", naglasio je Vesić.
 
On je objasnio da su glumci serije "Mućke" otkupili scenografiju serije, pa je ideja da se ta scenografija prenese u Beograd, da dođu svi glumci iz serije i da Beograđani mogu da razgovaraju i da se slikaju sa njima.
 
Glumac je ocenio kako bi bilo sjajno ako dokumentarac koji je napravio o Srbiji pomogne u njenoj popularizaciji i napomenuo da planira da napravi još jedan dokumentarni film ili napiše knjigu o Beogradu.
  • pape

    08.09.2021 10:42
    Aloooo
    Koga zanima Beograd više!?!?! Da li ste vi normalni?
  • .

    08.09.2021 06:37
    Za popularizaciju BG nek dobije drzavljanstvo BG.
    Kakve veze cela drzava ima sa BG?
  • pobogu

    07.09.2021 22:40
    vesicu, odmakni se od Bojsija, pomislice covek da smo svi takvi jadni i jos ce se predomisliti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.