Pola miliona iz budžeta za analizu vode u bazenima koje koristi Tomislav Nikolić

Iz budžeta Srbije će, pored 4.000 evra mesečno za održavanje vile koju koristi bivši predsednik Tomislav Nikolić, biti izdvojeno 500.000 dinara za proveru ispravnosti vode u bazenima.
Kako piše Blic, u zatvorenom i otvorenom bazenu koje koriste Nikolići, svake nedelje se kontroliše mikrobiološka ispravnost vode i meri koncentracija hlora, a jednom mesečno obavlja se i fizičko-hemijska analiza.
 
Osim ovako čestih analiza, predviđena je i mogućnost vanredne kontrole bazenske vode.
 
Ova usluga je definisana Planom javnih nabavki za ovu godinu Uprave za zajedničke poslove republičkih organa i za nju nije predviđen tender.
 
Inače, veći deo novca predviđen za održavanje bazena i opreme u reprezentativnim objektima koji iznosi 3,8 miliona dinara, potrošiće se upravo na kupališta bivšeg predsednika.
 
Kako piše Blic, ispravnost vode proveravaće se i u otvorenim bazenima u vilama "Bokeljka" na Bulevaru Aleksandra Karađorđevića koju koristi premijerka Ana Brnabić, ali znatno ređe nego u vili u Užičkoj 23 koju koriste Nikolići.
  • Penzionerka

    10.09.2021 20:38
    Grobar
    Ovaj baksuz je sve upropastio
  • Mitke 83

    10.09.2021 12:58
    Izgleda da Toma piski u bazen.
  • PurgerNs

    10.09.2021 12:12
    Toma Grobar
    Šta bi nam tek radio neko sa srednjom školom..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija