Lončar: Troje predvodnika antivakserskog lobija u Srbiji umrlo od korone

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je pre dve nedelje troje "predvodnika", kako je kazao, antivakserskog lobija u Srbiji preminulo od posledica zaraze koronavirusom.
Lončar: Troje predvodnika antivakserskog lobija u Srbiji umrlo od korone
Foto: 021.rs
"Kako vama deluje kada vam neko kaže da vakcine nisu dobre i da koronavirus ne postoji, a onda se oni razbole, da nisu vakcinisani i umru. To je vam je u najkraćem moj odgovor", rekao je Lončar na konferenciji za novinare u Klinici za psihijatrijske bolesti "dr Laza Lazarević" u Beogradu.
 
Ministar je naglasio da će epidemija trajati godinama bez jedinstvene borbe i ako se bude davao medijski prostor ljudima koji šire dezinformacije.
 
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije Olivera Zekić izjavila je na istoj konferenciji da REM nije izrekao nijednu meru medijima u čijim programima su promovisane dezinformacije o epidemiji koronavirusa.
  • Damir

    11.09.2021 18:10
    Antivakcinaški lobi ne postoji postoji vakcinaški lobi finansiran od najmoćnih ljudi.
  • Voja

    10.09.2021 21:44
    Za nevakcinisanog
    Nije fora reci ja sam mlad i u formi , nije mi bilo nista.Nisi sam na ovom svetu, ako nemaš starijeg oca, majku, rodjaka, postoje drugi koji nisu mladi i u formi, bolesni za koje bi Korona bila fatalna.Odgovornosti fali ovom narodu, vise nego bilo sta drugo.
  • Nevakcinisan

    10.09.2021 21:16
    @dr
    Ne brini doktore, imao sam koronu tako sto mi je zena jedan dan ostala bez cula mirisa, meni nista. Treniram redovno, dobro se hranim i ne brinem se uopste. Znate doktore, imuni sistem, ovo-ono?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.