Panić: Podržavam uvođenje kovid propusnica, ali se plašim ko će ih dobiti

Predsednik sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić, član grupe Ujedinjeni protiv korone, rekao je da podržava kovid propusnice, ali se plaši kako će se dolaziti do tih sertifikata.
"Prisutnost korupcije na svim nivoima je velika, a najčešće je to preko političkih veza, zato se bojim da će i neki koji nisu bolovali niti su vakcinisani dobiti taj sertifikat", rekao je Panić za list Danas.
 
Kako je objasnio, "to znači da oni mogu da se pojave, zaraženi, u prostoru gde će se mere labavije poštovati, gde će ljudi biti opušteniji misleći da su svi bezbedni".
 
On je naveo da je "Vlada više puta stavljala tu priču u žižu javnosti, a nikada nije stvarno primenila tu meru".
 
"Čini mi se da to više služi da motiviše neke građane da se vakcinišu nego što su ozbiljni oko primene", ocenio je Panić.
  • Leon

    14.09.2021 08:08
    Kovid propusnica
    Gde ima i koliko ce da kosta
  • Zona

    13.09.2021 13:17
    Ma...
    Stambilj (QR kod) na celo i nema falsifikata!
  • Misha

    13.09.2021 12:11
    Pa naravno da će biti tako, što je razlog više da se mi ostali vakcinišemo, to je jedino kako možemo da se zaštitimo jer sistem ne postoji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija