Na Prajd u subotu mogu samo vakcinisani, oni sa negativnim testom ili preležanom koronom

Paradi ponosa, koja će se održati u subotu, 18. septembra, moći će da prisustvuju samo građani koji su vakcinisani, koji imaju negativan test i oni koji su preležali kovid.
Na Prajd u subotu mogu samo vakcinisani, oni sa negativnim testom ili preležanom koronom
Foto: 021.rs
To je izjavio član Organizacionog odbora te manifestacije Goran Miletić.
 
Miletić je rekao Danasu da će organizatori na ulazu u park Manjež, odakle će krenuti šetnja ulicama glavnog grada, zamoliti učesnike da prilože dokaz o vakcinaciji, testiranju ili da su preležali kovid.
 
Kako je dodao, mere će tog dana biti prilagođene epidemiološkoj situaciji, o čemu će javnost biti obaveštena narednih dana. 
 
Šetnja u subotu kreće i završava se u parku Manjež, a kolona će ići trasom - Kralja Milana, Trgom Nikole Pašića, pored Skupštine Srbije, Kneza Miloša i Nemanjinom.
  • Branka

    16.09.2021 14:18
    A za Vucicev skup na Savskom trgu povodom izmisljenog, rasistickog praznika (samo za Srbe) nije trebala ni vakcina, ni test, ni obavezne maske. Na ne gej Srbe nece korona.
  • Mentol

    14.09.2021 21:00
    A oni koji su HIV pozitivni? Jel treba potvrda o vakcinaciji?
  • Evo ih opet ovi

    14.09.2021 16:49
    Opet traže neka "prava"... Dosadili ste svima vise, i bogu i narodu!! Sramota Srbije!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.