Preminuo novinar i marketing stručnjak Miloje Sekulić

Suosnivač agencije za digitalni PR i marketing Homepage i dugogodišnji konsultant i novinar Miloje Sekulić preminuo je u Beogradu u 55. godini života, saopštilo je Udruženje poslovnih konsultanata.
Preminuo novinar i marketing stručnjak Miloje Sekulić
Foto: Medija Centar Beograd
Sekulić je rođen 8. juna 1966. godine u Beogradu.
 
Diplomirani je građevinski inženjer i novinar. Završio je i postdiplomske specijalističke studije na programu Elektronsko poslovanje na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, postdiplomske studije "Savremeno poslovanje i globalne računarske mreže" na Alternativnoj akademskoj obrazovnoj mreži.
 
Radio je u sektoru za inoposlove i marketing CIP-a. Paralelno sa tim, tokom bogate novinarske karijere, pisao je za mnoge časopise i radio na popularizaciji primene interneta u poslovanju i životu. Učestovao je u pokretanju "E magazina" (nekoliko godina najčitanijeg poslovnog magazina u Srbiji), čiji je direktor i glavni i odgovorni urednik bio od juna 2003. godine. Pisao je na mnogim kolektivnim i korporativnim blogovima.
 
Bio je suosnivač IT&Internet konsalting agencije VEZA d.o.o. Od 2007. bio je direktor sektora za online PR u agenciji McCann Erickson Public Relations. Od marta 2011. bavio se internet konsaltingom kao vlasnik konsultantske "Internet agencije" i suosnivač nagrađivane digitalne agencije "Homepage".
 
Miloje Sekulić je bio član Udruženja i u prvoj grupi međunarodno sertifikovanih poslovnih konsultanata u Srbiji. Dao je značajan doprinos menadžement konsaltingu na našim prostorima.
 
Bio je i kolumnista magazina BIZLife.
  • Jaja

    14.09.2021 19:37
    @Bojan
    Sad mi se fokus premestio na tebe? Sta imas na sebi??
  • Bojan

    14.09.2021 18:35
    ...
    @Jaja
    Ne piše s razlogom...i nema veze sa koronom. Uostalom, oni koji treba da znaju - znaju, a nekrofiličari nek zadovolje potrebe na neki drugi način.
    Nek' mu je laka zemlja i saučešće porodici.
  • DMD

    14.09.2021 16:55
    Počivaj u miru, druže. Pozdravi Nešu kad stigneš...

    Vidimo se, nekad, s one strane duge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija