VIDEO: Učenici spotom obeležili Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Učenici OŠ "Bubanjski heroji" iz Niša na zanimljiv način obeležiće Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.
Oni su u tu čast snimili video-spot sa kadrovima u Komandi Kopnene vojske i na lokalitetu Bubanj.
 
Ovaj video-spot biće prikazan svim učenicima škole.
 
Spot je preveden i na ruski jezik i kroz međunarodni projekat biće prikazan u školi br. 11 iz grada Šuja (Ruska Federacija).
 
Ova ambijentalna nastava urađena je u korelaciji predmeta: istorije, veronauke, srpskog jezika, geografije, biologije i muzičke, likovne i fizičke kulture.
 
Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave od danas je novi državni praznik koji se 15. septembra praznuje u Republici Srbiji i Republici Srpskoj. Praznik je simbolično ustanovljen da se proslavlja na dan kada se obeležava proboj Solunskog fronta.
 
  • Pićuka

    15.09.2021 17:24
    @DekiDetos
    Nemaju oni poima o čemu se radi. Kako ste tako naivni? Upropaštavate Srbiju a niste ni svestni.
  • Trt

    15.09.2021 11:35
    Na snimku su sva deca u Nišu na jednom mestu.
  • jeste

    15.09.2021 11:17
    DekiDetos, ajde idi cisti malo otpad i skloni one dilere horsa sa brojanicama iz kraja, nemoj ovde tupiti drugima gde ce i sta ce, moja kuca je moja kuca i nije na prodaju. I uvek se javljaju ti iz takvih problematicnih krajeva kao "najsrpskijih", a kraj im sodoma i gomora. Necu bre da zivim kao Detelinarac, da glumim patriotu dok mi diluju drogu i slikaju zidove sa kriminalcima. Zasto se uvek prostaci i delikventi sakrivaju iza patriotizma? Da je pravde, ne bi mi kriminalne seljacine nosile trobojku nikada. Samo zatvorski dezen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija