Vlada usvojila: Svim punoletnim građanima 20 evra u decembru, evo ko mora da se prijavi

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je na današnjoj sednici Vlade Srbije usvojen Predlog zakona o isplati 20 evra svim punoletnim građanima.
Vlada usvojila: Svim punoletnim građanima 20 evra u decembru, evo ko mora da se prijavi
Foto: Pixabay
Mali je dodao da će taj novac biti isplaćen u decembru.
 
Ministar je rekao da oni koji su se prijavili za 30+30 evra nije potrebno da se dodatno prijavljuju za tih 20 evra.
 
"Za one koji se nisu prijavili ili koji su postali u međuvremenu punoletni - moći će da se prijave od 15. novembra do kraja novembra", rekao je Mali.
 
To znači da za 20 evra treba da se prijave samo građani koji su u međuvremenu postali punoleteni ili oni koji se nisu prijavili za 30 evra u maju.
  • Eto

    19.09.2021 13:04
    Imam pitanje. Da li osoba koja se prijavila i dobila prvih 30 evra na svoj račun u banci, a u medjuvremenu je iz raznoraznih razloga morala da ugasi, promeni banku, ili otvori račun u nekoj dugoj banci, da li mora opet da se prijavljuje kao i za prvi put?
  • Jovica NS

    19.09.2021 11:55
    E moj narode...koliko smo nisko pali...dno dna...
  • Bacvanin

    19.09.2021 11:21
    Naravoucenije
    Zasto se to daje,jer sledi objasnjenje; mi smo siromasna drzava u odnosu na mnoge druge,sad smo u mogucnosti samo po 20 evra,sansa je da ih stignemo u prodaji Litijuma,tada umesto 20 evra,mocemo da dajemo i po 200 u 2-3 navrata,da bi kasnije mogli da damo i 2.000 godisnje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Sutra ujutru stiže proleće

Proleće ove godine počinje sutra, 20. marta u 4.06 časova, a u isto vreme na južnoj Zemljinoj polulopti počinje jesen, saopštilo je astronomsko društvo "Ruđer Bošković".