Vučićević osuđen jer je vređao novinarku N1 Žaklinu Tatalović

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević osuđen je prvostepenom presudom Prvog osnovnog suda u Beogradu osuđen uvrede novinarke televizije N1 Žakline Tatalović.
Vučićević je na svom ličnom Tviter nalogu vređao oštećenu u aprilu prošle godine, potvrdili su advokati Dragan Maravić i Srđan Dugonjić.
 
U obrazloženju presude ističe se kako je utvrđeno da je u konkretnom slučaju postojala namera vređanja i omalovažavanja novinarke, zbog čega je Vučićeviću izrečena novčana kazna od 200.000 dinara.
 
Ukoliko u ostavljenom roku ne plati, izrečena kazna će biti zamenjena kaznom zatvora u trajanju od šest meseci, a na presudu okrivljeni ima pravo žalbe o kojoj odlučuje Viši sud u Beogradu, prenosi Nova.rs. 
  • Vojin Markov

    18.09.2021 08:06
    Vojin Markov
    Ovog na dugogodisnju robiju! Toliko je opljackao para od ovog ludog naroda uz dozvolu svog gazde AV da im je i dozivotna malo!
  • Rimtutituki

    17.09.2021 23:34
    Sve to njemu vlast nadoknadi. Jedina prava kazna je zatvor.
  • Lela

    17.09.2021 22:27
    Ja bih njega u zatvor, a ne da plati. Platiće on, šta je to za tu karikaturu od čoveka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija