Vučević: Izborna skupština u oktobru, Vučić ima moralnu obavezu da se kandiduje za predsednika

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da je danas Glavni odbor SNS zakazao Izbornu skupštinu te stranke za period od 21. do 24. oktobra.
Vučević: Izborna skupština u oktobru, Vučić ima moralnu obavezu da se kandiduje za predsednika
Foto: 021.rs
On je rekao da je doneta, kako je naveo, tehnička odluka, o utvrđivanju broja delegata i svih opštinskih i gradskih odbora na teritoriji Srbije.
 
"Ključne rasprave se tiču toga što čeka našu stranku za nekih mesec dana, tačnije u oktobru. Odlukom članova Glavnog odbora, zakazana je izborna skupštuna SNS u periodu od 21. do 24. oktobra i doneta je tehnička odluka o utvrđivanju broja delegata i svih opštinskih i gradskih odbora na teritoriji Srbije. Predsedništvo SNS će biti zaduženo da tehnički pripremi u ovom periodu do održavanja kongresa", rekao je Vučević.
 
On je nakon sednice Glavnog odbora najavio da će u SNS i na funkcijama biti uvedena "nova lica", kako je rekao, "da pustimo svežu krv u stranku".
 
"Oko 4.000 delegata će činiti skupštinu i to će biti najveća izborna skupština u Srbiji. Naravno da većina članova Glavnog odbora očekuje da predsednik (Srbije i SNS Aleksandar) Vučić vodi stranku. Mislim da gospodin Vučić ima moralnu obavezu da prihvati kandidaturu za predsednika Republike", dodao je on.
 
Sednici su prisustvovali, između ostalih, funkcioneri SNS Goran Vesić, Zoran Đorđević, Vladimir Marinković, Vladimir Božović, Veselin Šljivančanin, Petar Petković, Aleksandar Marković, Jadranka Joksimović, kao i Aleksandar Šapić, potpredsednik SNS i predsednik opštine Novi Beograd.
  • pawlle

    19.09.2021 06:49
    pa di li si ti normalan!!!!!!!!! samo si ti ko zna koliko tuzbi podneo protiv istog jbt ko je ovde lud
  • .

    18.09.2021 17:10
    Najgori gradonacelnik, i to ubedljivo najgori, nasao o moralu i obavezama sa se javi.

    Bazen?
  • Mile rent-a mozak

    18.09.2021 16:05
    A šta kažu Pomfritije i Dodik?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.