Na protestu protiv korona mera učesnici zapalili LGBT zastavu

Uporedo sa Paradom ponosa oko 17.30 sati u Beogradu je počela protestna šetnja koju su organizovali protivnici vakcinacije protiv korona virusa i kovid propusnica.
Na protestu protiv korona mera učesnici zapalili LGBT zastavu
Foto: Youtube (Screenshot)
Oni su se okupili na Trgu Nikole Pašića u znak protesta, kako su naveli, protiv najavljenog uvođena kovid propunica.
 
Antivakseri nose transparente na kojima piše "Sloga biće poraz vragu", "Ne dao bog da se nađeš na putu majci koja brani svoje dete", "Ustajemo ili nestajemo" i slične.
 
Poziv na skup je upućen ranije preko Fejsbuk profila "Antiglobalisti Srbije". Taj najavljeni protest "antiglobalista", koji su u stvari protiv vakcinacije, zakazan je praktično u isto vreme kada će pored Trga Nikole Pašića proći učesnici i učesnice Parade ponosa.
 
Kako se može videti na lajv snimcima koje emituju učesnici protesta na društvenim mrežama njihov skup obezbeđuje veliki broj policajaca, a jedan od učesnika zapalio je i LGBT zastavu.
 
Jedno vreme ih je kordon policije sprečavao da šetaju, ali se kordon pomerio i pustio ih da prođu.
  • Ajme

    19.09.2021 10:05
    Tocila. Krenuli u nasilje sa zastavom na kojoj je Hrist. Ako će neko goreti u paklu, onda će to biti ove bratoubice. Ne smeta im kad im pripadnici prodaju deci narkotike i kad se ubijaju po ulici, važno je da se pale na svetosavlje i da mrze gejeve. Osim onih u mantijama, njih će relativizovati, o njima će ćutati.
  • Caslav

    18.09.2021 20:55
    Koja ekipa...
    Kad cu se probuditi iz ovog horor sna?
  • Manson

    18.09.2021 20:22
    Sekta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.