Antivakseri gađali policiju i novinare jajima, sprečavali reporterku da se uključi u program

Na Savskom trgu u Beogradu gde je održan skup antiglobalista i antivaksera nakon što se većina učesnika razišla došlo je do incidenata.
Antivakseri gađali policiju i novinare jajima, sprečavali reporterku da se uključi u program
Foto: FoNet
Kako javlja N1, grupa demonstranata, predvođena raščinjenim monahom Antonijem zasula je jajima kordon policije u Nemanjinoj, i tom prilikom je pogođen i reporter N1 Filip Lukić. 
 
Prethodno su pripadnici tzv. "narodne patrole" ometali reporterku N1 Vanju Đurić, ometali je i sprečavali je da se uključi u program, zbog čega je reagovala policija.
 
Policijski kordon na raskrsnici Nemanjine i Kneza Miloša sprečava učesnike antivakserskog protesta da se približe parku Manjež u kojem se održava žurka povodom Beograd Prajda.
 
Nakon kraktog komešanja, policija je po drugi put večeras privela raščinjenog monaha Antonija koji je tom prilikom ekipi TV N1 dobacio da su "promoteri bele kuge".
 
Opširnije na portalu N1.
  • Ana

    19.09.2021 17:25
    Nista iznenadjujuce
    Rezimski vakseri se opet bude.
  • Bojim se

    19.09.2021 16:45
    Do kad
    Danas mi je sestra umrla od corone...a kako se sprdala sa vakcinacijom...nije zeljela...pitanje je sad...
  • Piško

    19.09.2021 08:18
    -
    Sloga retardiranih biće slava vragu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija