Mladić iznenada preminuo na Kupusijadi u Mrčajevcima, prekinuta manifestacija

Dvadesetjednogodišnji mladić preminuo je iznenada u subotu tokom nastupa kulturno-umetničkog društva na manifestaciji "Kupusijada" u Mrčajevcima.
Mladić iznenada preminuo na Kupusijadi u Mrčajevcima, prekinuta manifestacija
Foto: 021.rs
U toku kulturno-umetničkog programa mladiću je pozlilo i nešto posle 20 časova kolima hitne pomoći odvezen je u čačansku bolnicu, rekao je za RTS predsednik Saveta mesne zajednice Mrčajevci Radoslav Bogićević.
 
Portparolka te zdravstvene ustanove dr Biljana Kočović potvrdila je za RTS da je mladić u čačansku bolnicu dovezen bez vitalnih parametara i nakon duge reanimacije bez odgovora.
 
Reč je, nezvanično, o frulašu kraljevačkog ansambla "Riznica".
 
Posle informacije da je mladić preminuo, program "Kupusijade" je odmah prekinut.
 
Organizatori ovogodišnje "Kupusijade" odlučili su da ni danas na zvaničnoj pozornici neće održati planiran kulturno-umetnički program.
  • Tužno je

    19.09.2021 09:37
    Žao mi je,previše je mlad.Saučešće porodici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.