Šapićev hvalospev: Svedoci smo nastajanja nove Srbije, njen ideolog je Aleksandar Vučić

Svedoci smo nastajanja jedne nove Srbije, vojno snažnije, ekonomski stabilne, geopolitički mudro pozicionirane a ujedno nacionalno i identitetski osvešćene, kaže potpredsednik GO SNS Aleksandar Šapić.
Kako je dodao, "utemeljivač i tvorac te savremene Srbije i prvi ideolog je Aleksandar Vučić".
 
On je na TV Prva istakao da Srbija prvi put ima predsednika koji je, osim što je predsednik njenih građana, i predstavnik svih Srba i celokupnog srpskog naroda i ocenio da je politika koju Vučić danas vodi mnogo šira i ne tiče se samo građana Srbije već celokupnog srpskog naroda.
 
"Mislim da su ovo ključne stvari koje će jednog dana iza sebe Vučić ostaviti kao svoj legat i zaostavštinu i po čemu će ga se srpski narod sećati i pamtiti ga jer danas Vučić treba Srbiji, a ne Srbija njemu", ocenio je Šapić.
 
Govoreći o međustranačkom dijalogu i pregovorima dela opozicije sa predstavnicima Evropskog parlamenta, on je upitao kako su to od "ljudi zbog kojih će demokratija u Srbiji da procveta", evroparlamentarci danas za opoziciju postali "Vučićevi plaćenici".
 
"Jesu li sada evroparlamentarci dobri ili loši? Od simbola istine, demokratije i pravičnosti Tanja Fajon i Vladimir Bilčik došli su do toga da su sada nebitni i da ih je Vučić potkupio. Pitanje za taj deo opozicije je: Znate li tačno šta hoćete", upitao je Šapić.
  • AntifaNS

    20.09.2021 14:43
    @Podbarac Original
    Nikad nista ni nije vredeo i bio je kao i sada Novak Djokovic, kapitalisticki opijum za hipnozu glupavog naroda. Uvek je to bio i kao sportista i sada kao Vuciceva pudlica.
  • Banderaš

    20.09.2021 11:26
    Parazit
    Mene bi bilo sramota da ima sve lažno u životu i da živim kao parazit. Jadno i bedno.
  • Podbarac Original

    20.09.2021 11:09
    Golub preletac
    Uspeo si da ujedinis dve vrste golubova,preletac i prevrtac,dodji na Temerinsku pijacu da te izlozimo.Neverovatno koliko nisko moze da padne covek,ovaj nekada veoma uspesni sportista je dosao do samog dna,poslednji ljudski talog u politickoj serpi,obraz ti je kao djoon od cizme Kanadjanke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.