VIDEO: Huligani Zvezde i Partizana se potukli pred derbi, intervenisala policija

Huligani su se potukli na Južnom bulevaru, uoči 165. derbija između Partizana i Crvene zvezde.
Kako prenosi nova.rs, prvo su su pripadnici Interventne jedinice presreli su auto-putu u blizini Studentskog grada kombi u kom je bilo nekoliko mladića, koji su imali obeležja navijača Partizana, a kako javljaju očevici sa lica mesta, oni su ih sve oborili na zemlju, vezali ih i potom pretresali.
 
Nedugo zatim stigla je i informacija da je došlo do tuče huligana Partizana i Crvene zvezde u Južnom bulevaru. Očevici opet kažu da je ponovo morala da interveniše policija kako bi razdvojila sukobljene strane.
 
Kako javlja Blic, do tuče je došlo kada je grupa od oko 50 "grobara" pokušala da prođe kroz Južni bulevar, koji je poznat kao zvezdaški kraj". 
 
Ovaj beogradski medij javlja da je uhapšeno tridesetak huligana. 
 
Derbi između Partizana i Crvene zvezde počinje u 18 časova.
 
  • Halion

    20.09.2021 06:47
    @Petar Marovic
    #nijesedesilo
  • Europe

    19.09.2021 22:11
    Samo da neki slučajni prolaznik ne ispadne kolateralna šteta a beskorisni uličari neka se tamane do mile volje.
  • Ex faca

    19.09.2021 22:04
    Gde su sada
    ... kamere za prepoznavanje lica? Ili su one samo za miran i pošten svet? Majmune žigosati kao stoku (što i jesu) i zabrana poseta sportskim dešavanjima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.