AMSS: Oprez na putu, bez gužve na graničnim prelazima

Kamioni na prelazima sa Hrvatskom Batrovci i Šid sa izlaz iz zemlje čekaju po dva sata, dok na ulaz iz Crne Gore na Kotromanu čekaju 45 minuta.
AMSS: Oprez na putu, bez gužve na graničnim prelazima
Foto: 021.rs
Teretna vozila na prelazu Horgoš sa Mađarskom na izlazu iz zemlje čekaju sat i po, a na prelazu Kelebija sa istom državom 60 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). 
 
Automobili ne čekaju na graničnim prelazima, a na naplatnim rampama duž auto-puteva nema zadržavanja. 
 
Saobraćaj će se ove večeri odvijati po mestimično mokrim i klizavim kolovozima, zbog čega AMSS savetuje oprezniju vožnju.
 
Na petlji "Žednik" saobraćaj je obustavljen na delu auto-puta u smeru Subotica-Novi Sad, zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake.
 
To znači da je u smeru granični prelaz Horgoš-Novi Sad za saobraćaj zatvoreno uključenje na auto-put prema Novom Sadu i isključenje iz pravca granice. 
 
Alternativni putni pravci su petlja "Subotica Jug" i petlja "Bačka Topola", a uključenje i isključenje na petlji "Žednik" iz pravca Novog Sada ka Subotici su u funkciji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.