GTA Belgrade: Bežali od policije, udarili u banderu, kriminalac potegao pištolj, pronađena droga

Dvojica muškaraca uhapšena su u Beogradu zbog sumnje da su kod sebe imali oružje, drogu, da su napali službeno lice i nedozvoljeno koristili tuđe vozilo.
GTA Belgrade: Bežali od policije, udarili u banderu, kriminalac potegao pištolj, pronađena droga
Foto: 021.rs
Sudeći po saopštenju policije, sve je delovalo kao da su junaci "iskočili" iz poznate "GTA" franšize.
 
Tridesetosmogodišnji V. M. i tridesetdvogodišnji F. V. uhapšeni su na Bulevaru vojvode Mišića kada su policajci pokušali da zaustave vozilo marke "škoda oktavija", u kojem su se nalazili osumnjičeni, koji su se oglušili o naređenje.
 
Prilikom bekstva udarili su u službeno vozilo, ugrožavajući živote policijski službenika. Potom su udarili i u banderu pored puta, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.
 
Osumnjičeni koji je sedeo na mestu suvozača tereti se da je zatim izvadio pištolj i uperio ga ka policajcima, nakon čega su pripadnici MUP-a ispalili nekoliko hitaca u pravcu vozila u cilju upozorenja i sprečavanja osumnjičenog da upotrebi oružje.
 
Osumnjičeni su potom razoružani i uhapšeni. Pretresom vozila pronađena su dva pištolja, manja količina praškaste materija za koju se sumnja da su spid i amfetamin, kao i plastične vezice za vezivanje,, rukavica i radio-stanica.
 
Policija je na Dorćolu pronašla "dačiju sanderu" koju su, sumnja se, uhapšeni prethodno ukrali.
 
Oni se terete za nekoliko krivičnih dela - nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Joxi

    24.09.2021 21:49
    Nisu vise pogodni za sluzbu pa daj remont... i sanderu su nasli, a moj audi od 2018 misterija pod 48 kamera koje bas tad ne radise... heheheh
  • Telep

    21.09.2021 07:03
    Na žalost, ovo je skoro pa svakodnevnica. Ima među ljudima budala, možeš film snimiti.
  • Ja

    20.09.2021 22:44
    Pa jedno 30 godina minumum.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija