Brnabić pozvala svakog člana SNS da se uključi u kampanju: Najprljaviji napadi na Vučića

Poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Beogradu Ana Brnabić izjavila je da je uveliko počela najprljavija kampanja protiv predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.
Brnabić pozvala svakog člana SNS da se uključi u kampanju: Najprljaviji napadi na Vučića
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju SNS, Brnabić je razgovarala sa članovima i aktivistima SNS na Voždovcu.
 
"Napadi koji dolaze od medija koji su u njihovom direktnom ili posrednom vlasništvu su svakodnevni i sastoje se u besmislenim i najprizemnijim lažima, od toga koliko koštaju cipele koje nosim, preko lažnih rođaka koje tobož zapošljavamo, do najbrutalnijih napada i uvreda na račun predsednika i njegove porodice", istakla je Brnabić.
 
Ona je rekla da "svaki novi dan donosi novu laž u cilju diskreditacije i dehumanizacije".
 
"Mi moramo da stavimo sve to po strani i ostanemo posvećeni ljudima i rezultatima, jer se na izborima ne borimo ni za funkcije, ni za stranku, borimo se za našu opštinu, naš grad i našu zemlju – da nastavi da jača i da se razvija", poručila je Brnabić.
 
Ona je pozvala svakog člana SNS da se aktivno uključi u kampanju jer je razgovor sa građanima i briga o njihovim problemima najbolji način da se odgovori na sve laži koje se svakog dana plasiraju.
 
Brnabić je rekla da je, u danu kada su Srbi na Kosovu i Metohiji i stabilnost regiona "neodgovornošću Prištine i nemarnošću međunarodne zajednice" ugroženi, važno da se sete da su Vučić i SNS vratili stabilnost i dostojanstvo Srbiji i Srbima na Kosovu.
  • Mile rent-a mozak

    21.09.2021 18:07
    Tako je Ana, ti kao muško moraš da štitiš svog predsednika. Jeste on najjači, najhrabriji, najlepši, najbolji na rečima. Zato, neodvajaj se od njega i pokaži svojim članovima ko ima veća m....
  • čitalac

    21.09.2021 17:39
    Radite nešto
    Vi gospodo koji samo sedite i pišete beskorisno komentare bolje da se zaposlite i radite nešto korisno.I džaba ste umislili da ste prepametni jer ste baš suprotno tome.
  • Ogi

    21.09.2021 09:25
    A a to vreme SNS izborna pljacka se sprema, koja nije vidjena u Evopskim granicama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.