Penzionerima od danas na račune leže 5.900 dinara

Penzionerima će od danas, 22. septembra biti isplaćena novčana pomoć od 5.900 dinara.
Penzionerima od danas na račune leže 5.900 dinara
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Ova pomoć će biti isplaćena penzionerima, korisnicima prava na privremenu naknadu, invalidima rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti i invalidnoj deci, korisnicima privremene naknade kod Fonda PIO.
 
Isplata počinje danas za sve one koji su ostvarili pravo zaključno sa 13. septembrom ove godine.
 
Korisnicima kojima rešenja o priznavanju prava budu doneta nakon 13. septembra, isplata će biti obavljena jednokratno, nakon uspostavljanja isplate prava, objavio je Fond PIO.
  • Sunčica

    22.09.2021 12:39
    Novčana pomoć za šta?
    Ili piše, a ne znam da pročitam.
    Treba da dobiju penzioneri, ali i svi ostali. Ostali u koje spadam i ja su nezadovoljni bez primanja i zato se bunim, pišem.
    Penzioneri treba da dobiju, to nemam ništa protiv, a i da im vrate otete penzije.
  • L

    22.09.2021 12:19
    L
    Penzionera mi nije zao! Cim su sami dozvolili daim otmu penzije zasluzuju dase tretiraju ko stoka! Penzija je privatno vlasnistvo!!! Zaomije radno sposobnih ljudi koji przivljavaju od prosecne plate kod privatnika sa svojim porodicama eeee too je tragedija i njima treba pomoc! E zato i zbog mnogo veceg lopovluka ove sns sekte treba oterati zauvek!!!
  • Ma

    22.09.2021 11:44
    Da
    Idu uskoro izbori, treba da se osiguraju glasovi penzionera. Prvo par rata po par hiljada pomoći pa izigravanje heroja na TVu oko krize na Kosovu i tako u krug. Komunistički penzosi koji se i dalje lože na Tita gledaju ovog kao Tita II i tako će nam biti dok čitava garnitura 'drugova i drugarica' bude odlučivala na izborima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija