Nišlija osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice

Niška policija uhapsila je S.N. (62) iz tog grada, zbog sumnje da je na dečjem igralištu u Naserovoj ulici izvršio nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice stare sedam i osam godina.
Nišlija osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice
Foto: Pixabay
Portparol Osnovnog javnog tužilaštva Ivan Marković rekao je da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden tužiocu na saslušanje.
 
Prema nezvaničnim informacijama, S.N. je uhapšen nakon što su se devojčice požalile roditeljima šta im se dogodilo na igralištu, što su potvrdili i snimci kamera za video nadzor.
 
Stanovnici tog dela grada kazali su novinarima da S.N. stanuje u istoj ulici u kojoj se nalazi dečje igralište i da ga sva deca iz komšiluka poznaju jer tu često šeta psa.
 
Osumnjičeni se tereti za dva krivična dela nedozvoljenih polnih radnji, za koje je predviđena kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija