Vukčević nakon pretnji u bolnici: Nemam obezbeđenje, videću šta dalje

Dugogodišni tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je da trenutno nema obezbeđenje ali da će se zbog pretnji kojima je bio izložen, konsultovati sa nekim ljudima i videti šta da radi.
Vukčević je za nedeljnik Vreme rekao da su u jednom tabloidu objavljene neistine o tome šta mu se dogodilo u Internoj B klinici gde su u njegovu bolničku sobu ušla trojica muškaraca, takođe pacijenata od kojih mu je jedan pretio.
 
"Obratio mi se rečima: 'Ti misliš da mi ne znamo ko si ti'. Ustao sam i odgovorio mu:' Pa, šta ako znate? U tom trenutku, druga dvojica su ga povukla iz sobe govoreći mu: 'Nemoj', 'Ajde'...on ih je poslušao i napustili su sobu", rekao je Vukčević.
 
Prema rečima Vukčevića, pošto su izašli iz njegove sobe jedan od njih je ljutito prekoravao onog koji mu se obratio, i onda rekao "Duga je noć", a onda su utihnuli i verovatno ušli u sobu.
 
Vukčević je od dežurne sestre saznao da su ti pacijenti "iz jednog grada u kojem je delovala poznata paravojna formacija, koja je počinila dosta zla za vreme rata u Bosni", i da su njeni pripadnici uhapšeni i ovde procesuirani, a jedan je umro u zatvoru.
 
Na pitanje da li ga je kontaktirao neko iz bezbednosnih službi zbog tog slučaja, on je rekao da nije.
 
"Ne, nije. Ne mislite valjda da će (direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav) Gašić da razgovara sa mnom?", rekao je Vukčević, navodeći da bi to bilo "normalno i logično da se na tom mestu nalazi neko ko to i zaslužuje".
  • Stojan

    23.09.2021 20:13
    Drzavni tuzilac
    Nemam pozitivno misljenje o ovom tuziocu jer on i njegova ekipa nisu uspeli da dovedu do pravosnaznh presuda za one koji su ubijali i mucili Srbe. Ipak on je bio drzavni tuzilac i dozvoljavanjem napada na njega ova kvazi drzava pokazuje ko je ovde na vlasti.
  • Ovaj

    23.09.2021 18:32
    Je
    Notorni izdajnik!
  • I

    23.09.2021 11:01
    nakon
    I nakon ovog, kako očekujete da Tužioci i sudije rade svoj posao nezavisno po pravu, kad u jednoj bolnici Vam mogu pretiti po život.
    Ti tužioci i sudije imaju porodice i da hoće ne mogu da rade po pravu jer je kriminal jaći od države i ne samo to, današnja država naša republika Srbija - kriminalci i ubice su povezani pupčanom vrpcom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.