Vulin: Policija neće dozvoliti nerede na srpskim ulicama

Ministar Aleksandar Vulin rekao je da je policija svojim delovanjem za vreme Prajda, protesta antiglobalista i derbija Partizana i Zvezde jasno poručila da neće dozvoliti nerede na srpskim ulicama.
Na kolegijumu sa rukovodiocima Policijske uprave Beograda, on je rekao da se pokazalo da je Beograd bezbedan grad, prenelo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
 
Prema njegovim rečima, policija je očuvala "stabilan javni red i mir" kada su održani Prajd i protest antiglobalista, i odigran fudbalski derbi Partizana i Crvene zvezde.
 
"Pripadnici Policijske uprave za grad Beograd i Policijske brigade u sadejstvu sa drugim jedinicama MUP, Žandarmerijom, Specijalnom antiterorističkom jedinicom, Interventnim jedinicama policije i Upravom kriminalističke policije, pokazali su i dokazali da je Beograd bezbedan grad", rekao je Vulin.
  • Srbija

    23.09.2021 11:34
    ne pitaj
    Evo ti odgovor na izjavu. Pripadnici MUP-a su na pola koraka da odbiju poslusnost, iz razloga sto su na samom rubu egzistencije, maltretiranju i globalnom mobingu, gledajuci kako im se pred ocima odvija kriminal a ne mogu da reaguju, zato sto je 50% kriminalaca u sprezi za vladajucim elementom. Policija nece jos dugo moci da izdrzi. Ne pitaj odakle znam...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.