Tuča učenica osnovne škole u Smederevu, jedna od njih zadobila povredu vilice

Tri devojčice prvo su se verbalno, a zatim i fizički sukobile u jednom naselju kod Smedereva, po povratku iz škole, prenosi RTS.
Tuča učenica osnovne škole u Smederevu, jedna od njih zadobila povredu vilice
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako se navodi, sukobile su se dve devojčice iz osmog i jedna iz sedmog razreda, a sve su učenice iste osnovne škole.
 
Mlađa devojčica je zadobila povredu viličnog zgloba, koja joj je sanirana na maksilofacijalnoj hirurgiji Stomatološkog fakulteta u Beogradu.
 
Slučaj je prijavljen nadležnim organima koji će nakon istrage preduzeti dalje mere, navodi RTS.

Teme

tuča
  • Petar

    23.09.2021 12:12
    Katastrofa
    Parovi
    Zadruga
    Farma
    Polusvet koji tamo boravi kreira sliku javnog mjenja i oblikuje nacim ponasanja. Pogotovo mladi upijaju sve. Pored Vucica najveci zlocinci su vlasnici televizija sa nacionalnim frekvencija na kojima se pusta taj program. Ako jos dodamo RTS koji odise prostaklukom sta ocekivati od mladih ljudi. Samo se tucite deco dok vasi roditelji glasaju za ovu vlast za vase dobro kako to oni kazu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.