Sud potvrdio: Vesić mora da plati Bošku Obradoviću odštetu jer ga je nazvao fašistom

Pokret Dveri saopštio je da je Apelacioni sud u Beogradu potvrdio presudu Višeg suda kojom je Goran Vesić kažnjen sa 200.000 dinara na ime naknade za povredu ugleda i časti Boška Obradovića.
Sud potvrdio: Vesić mora da plati Bošku Obradoviću odštetu jer ga je nazvao fašistom
Foto: 021.rs
Kako se navodi, time je sada i pravosnažno potvrđena prvostepena presuda kojom je Vesić kažnjen jer je Obradovića nazvao fašistom.
 
Obradović je rekao da se raduje presudi jer je skinuta ljaga sa njegovog imena i prezimena, kao i sa svih u Srpskom pokretu Dveri koji su tako monstruozno oklevetani.
 
"Mi smo antifašisti i ne možemo da zamislimo da neko ko pripada srpskom narodu koji je toliko propatio od nacizma i fašizma može da bude okrenut takvim ideologijama. Pravda je zaista spora ali i dostižna", naveo je Obradović.
 
On je izrazio nadu da je to samo početak sudskog procesuiranja svih onih iz vrha Srpske napredne stranke koji su se ogrešili o zakon, a posebno onih koji su upleteni u kriminal i korupciju. 
  • pajo patak

    24.09.2021 19:29
    koliko plaćam
    ako ih obojicu nazovem moronima ?
  • Dejan

    24.09.2021 14:46
    priredba
    Pošalji mi tvoje podatke da ti uzmem 200000 zato što si me ovim komentarom nazvao fašistom
  • Бојан

    24.09.2021 12:19
    Farsa
    Разлика у њиховој политици је само у властитом имену. Марионете и шарлатани западног олоша.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija