VIDEO: Objavljen snimak sa igrališta - Mališan za sekundu izbegao da ga udari autobus

Šest osoba, od kojih četvoro dece povređeno je danas u Zemunu, kada je autobus prošao kroz dečije igralište i udario u parkirane automobile.
Koliko je situacija bila dramatična, vidi se kada dete koje trči preko platoa za sekundu izbegava da ga autobus udari i žena koja juri za njim, u pokušaju da ga spasi.
 
Pre toga, na snimku se vidi žena kako sa dvoje dece prilazi mestu gde će za nekoliko trenutaka uleteti nekontrolisani autobus.
 
Jedno dete se odvaja od majke i trči prema igralištu, putem kojim će sekundu kasnije projuriti autobus broj 45 i udariti u vozila parkirana na tom platou.
 
Žena u tom trenutku, videvši kako autobus nekontrolisano juri u pravcu deteta, ostavlja iza sebe drugo dete, koje je u tom trenutku na sigurnom, i trči za starijim, u pokušaju da ga spasi. Dete je za sekundu izbeglo da ga udari autobus.   
Trenutak ovog udesa pogledajte u video snimku. 
 

Teme

udes
  • Vazd

    25.09.2021 10:57
    Tibi
    Prvo vozač nije kriv, makar nije u potpunosti, jer su to turski autobusi koji koriste takođe turske motore koji su izuzetno loši, imaju fabričku grešku.
    Fabrička greška je "iberturaža", odnosno za one koji ne znaju šta je to, motor krene da nekontrolisano sagoreva ulje, odnosno još prostije, kao da držiš pun gas, odjednom autobus poleti sam od sebe, kočnice ne pomažu, a još su automatski menjači, pa ne možeš ni kvačilo da mu stisneš, jednostavno ide dokle god ne udari u nešto ili dok ne potroši ulje, a to se desilo ovde.
    BTW, u mesto našeg "Neobusa" ili beogradsko "Ikarbusa", na nameštnoj licitaciji je dobila firma uvoznik tih turskih krševa, neki Vulin je dobio pare u džep i sada po Beogradu se kreću svaki dan nekoliko desetina potencijalnih turskih projektila po saobraćaju.
  • Zerstorer

    25.09.2021 08:38
    SRB
    Ja mislim da je lik u prsluku sto preskace kola jedan od vlasnika i da se utripovao u panici da je ovaj krupan lik vozac busa pa krenuo na njega...
  • dijasporac

    25.09.2021 00:40
    @Vozac
    Ma jbs automobile, bitno je da deca nisu pobijena, automobili su i ovako ispresovani i vise vrede limarski i farbarski radovi nego sami oni. Vlasnici tih automobila ce dobiti isplatu od osiguravajuce kuce tog autotoprevoznika, mobilijar na igralistu ce da odradi neko po javnoj nabavci, autoprevoznik ce verovatno da se utali sa zemunskom opstinom oko stete i pojeo vuk magarca, kao po obicaju. Jedno dete je na intezivnoj nezi a majka koja je potrcala po svoje dete je verovatno posle svega zrela za psihijatriju, to je jedina prava steta.

    Inace taj kraj u Zemunu je u rangu onoga oko Najlona, slicno stanovnistvo, slicne kuce a imaju i klasicnu buvlju pojacu u kraju. Pun kraj likova u trenerkama sa kapuljacama, a na youtubeu kruzi snimak kad takvi klinci u tom kraju pljackaju banku, sve sa hapsenjem ispred banke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.