Vozač autobusa koji je uleteo na igralište u Zemunu u pritvoru

Policija u Beogradu uhapsila je D. H. (72) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
On se tereti da je u Krajiškoj ulici u Zemunu upravljajući autobusom na liniji broj 45, iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad njim, probio ogradu, uleteo u dečje igralište i udario u dva parkirana vozila.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. 
 
Povređeno je šest osoba, među kojima je četvoro dece.
 
Četvoro dece je prevezeno u Dečju kliniku u Tiršovoj, jedna osoba stara 20 godina u Zemunsku bolnicu, a jednoj osobi su ekipe Hitne pomoći ukazale pomoć na licu mesta.
 
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić rekao je da je devojčica stara dve godine primljena na intenzivnu negu, ali da nije životno ugrožena.
 
"Ona je svesna, ima prelom noge i povredu glave i potrebno je da bude pod budnim okom lekara. Daćemo sve od sebe da se što pre oporavi", rekao je Radojičić.
 
Ostalo troje dece koja su pregledana u Tiršovoj su puštena kući.
 
Prema njegovim rečima, dvoje odraslih je nakon dijagnostike u Zemunskoj bolnici pušteno kući. 

Teme

udes
  • Bezbedno

    25.09.2021 12:44
    Igraliste na trasi busa!?!?!
    Dok su ovde ziveli normalni urbanisti igralista su bila u dvoristima zgrada, zaklonjena od saobracaja. Sada kad svaki pedalj zemljista pretvaraju u stanove, igralista i ako postoje su izlozena ovakvim opasnostima. Pa neka grad prodaje i prodaje.. Alavi, bezocni ljudi..samo vam je bitna lova.
  • Sojer

    25.09.2021 12:24
    Dobro je da su svi živi
    A što se tiče odgovornih, baš im se " namestilo" : vozač 72 godine ( oni nisu krivi, zar ne, što neko ko možda ne bi smeo da vozi auto - vozi gradski bus), "slučajno" bus su odmah odvezli iz gsp- a umesto na veštačenje MUP ( nikad se neće saznati da li je to bus iz turske serije) i naravno kola će se slomiti na dedi!
  • Nepravda

    25.09.2021 11:13
    Zasto su njega uhapsili a druge vozace ne ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.