Bačena bomba na opštinu Zubin Potok, vatra zahvatila dve kancelarije

U zgradi Opštine Zubin Potok sinoć je oko 1 sat izbio požar, usled čega su pripadnici vatrogasne jedinice izašli na teren.
Bačena bomba na opštinu Zubin Potok, vatra zahvatila dve kancelarije
Foto: Pixabay
Kosovska Gazzeta Blic javlja, pozivajući se na izvore u kosovskoj policiji, da su registracioni centar u Zubinom Potoku ručnim bombama navodno zapalili Srbi koji ne prihvataju reciprocitet za registarske tablice.
 
Policija se, prenosi Gazzeta Blic, nalazi na mestu događaja.
 
Na snimku koji je za Kossev dostavio Zubin Potok INFO moguće je videti dim kod ulaznih vrata zgrade.
  • Banderas

    25.09.2021 19:08
    Ološ
    Svajcarski radio DRS3 je javio da su 2 rucne granate ubacene kroz prozor,ali da nisu explodirale.Nemojte me pitati zasto vise verujem Svajcarskim,nego domacim srpskim medijima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.