Vulin kaže da smo zapostavili boks, radom Vlade i Vučića Svetsko prvenstvo će biti zapamćeno

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je završnom turniru Pojedinačnog seniorskog prvenstva u boksu Srbije.
Po Vulinovim rečima, boks se vratio u Srbiju i radom Vlade, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Bokserskog saveza Srbije, Svetsko prvenstvo koje će se održati u Beogradu biće zapamćeno i biće razloga da se o njemu priča i da se ponavlja.
 
Kako je najavio, nagradni fond za ovo takmičenje biće najveće u istoriji boksa. To će biti i veliki podsticaj za sve ljude koji se bave sportom. 
 
"Zapustili smo ga, zaboravili smo tu plemenitu veštinu, stavili je sa strane i sada je prilika da se vrati na velika vrata“, rekao je ministra Vulin i dodao da je za Ministarstvo unutrašnjih poslova boks izuzetno važna veština, ne samo zbog kondicije, već sistema vrednosti koje uspostavlja – "dobar bokser ne može biti loš čovek".
 
Vulin je poručio i da je u planu formiranje sportske čete u okviru MUP-a, ne samo za izvanredne pojedince, već i za profesionalce u manjim sportovima koji su bitni za društvo, kao što su džudo ili streljaštvo.
 
"Ideja je da oni budu zaposleni u Ministarstvu i da nastave da se bave profesionalno sportom, a kada završe karijeru, radiće kao instruktori", zaključio je Vulin.
  • dule

    27.09.2021 13:01
    škola
    I tako on zapošljava u MUP.
    Nije potrebna ni škola ni iskustvo,važno da znaš da slušaš i da biješ
  • R

    27.09.2021 09:44
    ?
    "Dobar bokser ne može biti loš čovek"
    Majk Tajson bi se složio!
    I mnogi drugi.
  • R

    27.09.2021 09:03
    ?
    A ko nam je selektor? Iz ovog teksta eventualno bi se moglo pretpostaviti da je to AV?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.