Stefanović: Vojska nije ušla nigde gde ne treba da uđe

Vojska je po nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića podigla stepen borbene gotovosti u celoj kopnenoj zoni bezbednosti duž administrativne linije sa Kosovom.
Stefanović: Vojska nije ušla nigde gde ne treba da uđe
Foto: 021.rs
To je rekao ministar odbrane Nebojša Stefanović i dodao da vojska "nije ušla nigde gde ne treba da uđe.
 
Stefanović je za televiziju Pink izjavio da je vojska "spremna da brani svoj narod" i da je podizanje borbene gotovosti i njeno prisustvo duž linije sa Kosovom "pre svega preventivan mehanizam".
 
"Na našoj teritoriji imamo pravo da raspoređujemo, niko nam neće govoriti šta da radimo, to je naša suverena odluka. Ne kršimo nijedan međunarodni sporazum, vojska nije ušla nigde gde ne treba da uđe", rekao je Stefanović.
 
On je rekao da je podizanje borbene gotovosti u celoj Kopnenoj zoni bezbednosti dalo efekte i ohrabrilo narod da se neće dozvoliti "da ih bilo ko ubija", ali i da je pokazalo da je Srbija dovoljno uzdržana i da neće praviti incidente.
  • Srbin

    28.09.2021 20:06
    Samo si ti ušao gde ne treba da uđeš
  • Wendy

    28.09.2021 19:23
    Uljez, uljez, ušo mi u cveće
    lepo mu je, da izađe neće...
  • pajo patak

    28.09.2021 16:34
    ušla, nije ušla
    skoro kao kod Duška Radovića: kad je pao mrak, kad je pao mrak pojurila mačka miša čak, čak , čak ( a poslednji stih: a da li ga je progutala, ili nije progutala, to ni sama nije zanala, jer je bio mrak, jer je bio mrak )

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.