Oteo devojku u Beogradu i krenuo ka Kruševcu, policija ga sustigla u Jagodini

Muškarac iz Beograda uhapšen je zbog otmice.
Oteo devojku u Beogradu i krenuo ka Kruševcu, policija ga sustigla u Jagodini
Foto: 021.rs
Beograđanin Č. N. (30) se sumnjiči da je u utorak popodne u ulici Vojislava Ilića oteo svoju devojku M. A. (32) zaključao je u kolima i uputio se ka Kruševcu dok je ona zahtevala da je pusti.
 
Međutim, u saradnji dežurnog zamenika Prvog OJT-a u Beogradu sa policijskim službenicima PS Zvezdara i policijskim službenicima PU Jagodina, izvršena je opservacija kretanja vozila kojim je upravljao osumnjičeni, nakon čega je on uhapšen u Jagodini, a danas je priveden na saslušanje u beogradsko tužilaštvo.
 
On je na saslušanju delimično priznao izvršenje krivičnih dela prinuda i protivpravno lišenje slobode, nakon čega je tužilaštvo zatražilo od suda da mu odredi pritvor, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.
 
Pritvor je predložen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnog dela i da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.
 
Č. N. se tereti da je u utorak oko 15:45 časova u Vojislava Ilića, u blizini tržnog centra "Beo šoping centar", nakon verbalne rasprave sa M. A, upotrebom fizičke snage, devojku nasilno ugurao u svoje vozilo na mesto suvozača, protivno njenoj volji zaključao vrata vozila sprečavajući je da izađe, nakon čega je startovao vozilo i krenuo ka Kruševcu, dok je oštećena sve vreme zahtevala od njega da je pusti da izađe iz vozila.
 
U daljem toku postupka, tužialštvo će u svojstvu svedoka ispitati oštećenu M. A. i svedoke koji su očevici krivičnopravnog događaja, eventualno narediti vršenje potrebnih veštačenja i preduzeti druge dokazne radnje za kojima se ukaže potreba.
  • ex chapman

    30.09.2021 09:46
    prezumpcija
    eto, zasto se ovom liku ne objavi puno ime i ko mu je tata? zvanicno saopstenje policije, jos covek priznao. ali ne - ovde se mora postovati zakon. ne dao mu Bog, medjutim, da je razbio izlog na SNS radnji. razapeli bi ga u svim medijima. i njega, i tatu, i komsije, i slucajne poznanike...
    jer razbiti izlog je mnogo tezi zlocin od otmice u sred bela dana!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija