Vučiću priznanje počasni građanin Jagodine

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je počasni građanin Jagodine, odlučilo je Gradsko veće na predlog Komisije za društvena priznanja Skupštine grada.
Vučiću priznanje počasni građanin Jagodine
Foto: 021.rs
Reč je o najvećem priznanju grada, Oktobarskoj nagradi, koja se dodeljuje zaslužnim građanim, ustanovama, udruženjima povodom Dana oslobođenja Jagodine od fašizma 17. oktobra.
 
U obrazloženju odluke stoji da se Vučiću nagrada dodeljuje "za doprinos ekonomskoj sigurnosti, političkoj stabilnosti, zdravstvenoj bezbednosti, smanjenju nezaposlenosti, širenju ugleda naše zemlje u inostranstvu, stvorivši uslove za dolazak privrednika iz celog sveta radi investiranja na prostoru cele republike, pa tako i u Jagodini".
 
Zvanje počasnog građanina ove godine dodeljeno je i vlasniku i izvršnom direktoru Holdinga i predsedniku Savetodavnog odbora grupe "Fišer" Klausu Fišeru, koji je u Jagodini otvorio Fabriku "Fišer automotive sistem" i treneru Ženskog rukometnog kluba Jagodina Draganu Markovu.
 
Nagrade koje se sastoje od Plakete grada i 50.000 dinara dobiće 21 medicinski radnik.
 
Dobiće ih i najbolji učenici osnovnih i srednjih škola, sportisti, policajci, privrednici, ustanove, udruženja i pojedinci...
 
Nagrade će biti uručene 17. oktobra, na svečanoj sednici Skupštine grada.
  • Aleks

    30.09.2021 16:41
    a kad ce slike po kancelarijama u svim drzavnim firmama?
  • Moj stav

    30.09.2021 14:12
    /
    toliko je patetično da nemam volje ni da se podsmehnem ovoj španskoj seriji i svim likovima u njoj. Pripadam generaciji koju su u detinjstvu učili : ma pusti, ne treba imati posla sa bu..l..a.
  • ?

    30.09.2021 08:18
    ?
    Svi putevi vode u Jagodinu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.