Katić podnosi krivičnu prijavu, tvrdi da ga je otela i mučila BIA

Član Narodne stranke Konstantin Katić podneće krivičnu prijavu protiv "organizovane kriminalne grupe" nakon što su ga, kako tvrdi, pripadnici BIA oteli i više sati mučili na njegovom radnom mestu.
Katić podnosi krivičnu prijavu, tvrdi da ga je otela i mučila BIA
Foto: 021.rs
Narodna stranka saopštila je da su u nedelju pripadnici BIA "oteli" Katića na njegovom radnom mestu, na aerodromu, zbog navodne objave na Tviteru u kojoj je pružio podršku piscu Marku Vidojkoviću koji je vređao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
 
Katićev advokat, Nikola Lakić, kazao je za list "Danas" da će se Narodna stranka obratiti i Zaštitniku građana kako bi ta institucija sankcionisala odgovorne za "otmicu".
 
On je ponovio da je "mučenje" trajalo četiri sata, a da je Katić za to vreme morao da kleči i da je tučen po glavi i telu.
 
"Nakon svega što mu se izdešavalo uplašen je za život i bezbednost kako svoj, tako i svoje porodice. Kako i ne bi bio kada vam preti služba koja je u svojoj istoriji ubila jednog predsednika države, jednog premijera, novinara Slavka Ćuruviju i učinia niz zločina nad sopstvenim narodom", istakao je on.
 
Lakić je dodao da zbog tog događaja direktor BIA Bratislav Gašić treba da bude smenjen.
  • Povratak

    01.10.2021 18:44
    U buducnost
    Kog su predsednika ubili?
  • Žoze Saramago

    01.10.2021 07:54
    Eto ?
    Žozzzeee ,
    da te nisu pokupili ovoj , tj. pokupili za h klečanja .
  • Žoze

    30.09.2021 12:11
    Ko god ostavi komentar ići će na informativni razgovor.
    Ups...!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.