Urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut na ulici

Glavni urednik tabloida Srpski telegraf Milan Lađević napadnut je danas u centru Beograda, nakon čega su mu upućene pretnje smrću.
Urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut na ulici
Foto: Pixabay
"Dok sam čekao zeleno svetlo na semaforu, sa druge strane ulice, na crveno je krenula nepoznata muška osoba i išao je pravo na mene. Udario me ramenom u rame i izgovorio: 'Ubiću te'. Kad sam se okrenuo da ga pitam: 'Imaš li ti neki problem sa mnom', on se samo blago okrenuo, preteći me pogledao i udaljio se ka Kosovskoj ulici", rekao je Lađević a objavljeno na sajtu tog lista.
 
Naveo je da je napad odmah prijavio nadležnim državnim organima i dodao da očekuje njihovu brzu reakciju, s obzirom na to da je Srpski telegraf u poslednje vreme "pisao o raznim mafijaškim grupama, korumpiranim funkcionerima i drugim kriminalnim radnjama".
 
"Zabrinut sam ne samo za svoju bezbednost, već i bezbednost porodice, jer me je muškarac napao, ne samo ispred radnog mesta, već i u kraju gde živim", naglasio je Lađević.
  • Ozezi

    01.10.2021 16:59
    Talibanizacija Srbije
    UDBA napada UDBA-skog saradnika 3-ceg odeljenja? Opaaa ekskluziva!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.