Veštačenje pokazalo da je autobus koji je uleteo u igralište u Zemunu bio ispravan

Veštačenje autobusa gradskog prevoza na liniji 45, koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u Zemunu, pokazalo je da je to vozilo bilo ispravno, potvrđeno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.
Vozač autobusa H. D. (72) uhapšen je istog dana i određen mu je pritvor.
 
Protiv njega je u toku sprovođenje dokaznih radnji zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
 
H. D. se sumnjiči da je prošlog petka, 24. septembra, oko 14 sati u Krajiškoj ulici u Zemunu sleteo s puta i probio ogradu dečijeg igrališta.
 
U udesu je, kako je ranije saopšteno iz MUP-a, povređeno jedno dete, dok je pet putnika iz autobusa takođe zadobilo povrede.
  • Sllava

    02.10.2021 14:38
    Veštačenje autobusa
    Vidite današnje vesti koliko je nastradalo u udesima... Sve mladi od 40 godina. Nijedan udes nije izazvao vozač od 72. godine...
  • G

    02.10.2021 09:07
    G
    Znaci deka je zaspao...kriv je ali je kriv i onaj koga je zaposlio! Pod hitno uvesti zakon dokle se moze voziti!
  • Slucaj

    02.10.2021 07:58
    Kakva su pravila za produzavanje vozacke dozvole u poznim godinama? Koliko cesto se ide na preglede? Ono sto pouzdano znam je da nema kontrole za ljude sa glaukomom, cak ni one koji znaju da ga imaju. U normalnim zemljama im se vozacka produzava na godinu dana. Sta cemo sa ljudima koji nisu ni svesni da ga imaju, a cest je slucaj?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.