Pronađena tela nestale porodice Đokić

U blizini zapaljenog automobila "folksvagen pasat" u ataru sela Tešica kod Aleksinca pronađena su tela prekrivena lišćem, za koja se spekuliše da su članovi porodice Đokić za kojom se tragalo.
Pronađena tela nestale porodice Đokić
Foto: 021.rs
Tela su pronađena bez znakova života, na nepristupačnom terenu, prekrivena lišćem i granjem, javio je reporter TV Pink sa lica mesta, napominjući da još nisu identifikovana i da se očekuje dolazak forenzičara, kao i da je policija blokirala pristup tom mestu kako ne bi bili narušeni eventualni tragovi.
 
Jutros je između sela Donja Trnava i Tešica pronađen spaljeni automobil za koji se, kako je preneo RTS, sumnja da pripada porodici Đokić.
 
Nestanak tročlane porodice Đokić iz Aleksinca- Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije, prijavljen je 28. septembra, a poslednji put su viđeni 26. septembra. 
 
Za sada nema potvrde da li je u pitanju višestruko ubistvo ili dvostruko ubistvo i samoubistvo, piše Blic.
  • AV

    02.10.2021 20:32
    Zlatno doba u ekonomskom tigru.
  • Mrnja

    02.10.2021 17:56
    Gazimestan
    Auuu ljudi dokle nas je dovelo zlo, koje dozvoljavamo, dozvolili smo da zlotvori naprave od Srbije tlo pogodno za razvoj najzlokobnijih kriminalca i monstruma! Da li je moguće da je ovaj narod toliko postao otudjen od sebe od komšija roda svog! Ovo je moglo svakom da se desi!!! Da li ćete i dalje dozvoljavati da vam mediji vaspitavaju decu i prave od njih krimogene monstrume!!!! Ustaj Srbijo!!!!!
  • Komsija

    02.10.2021 16:57
    Strasno.
    Onda se ne treba cuditi ovakvim naslovima:

    https://rs.n1info.com/vesti/srbija-prva-u-evropi-po-prisustvu-organizovanog-kriminala/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija