Ubijeni Đokići identifikovani pomoću nakita, ubica možda napustio zemlju

Tela Gorana, Gordane i Lidije Đokić, za kojima se tragalo nekoliko dana, pronađena su ranije danas, a najverovatnije je reč o ubistvu.
Dva od tri tela bila su potpuno ugljenisana, a postoje određene pretpostavke o mogućem napadaču, koje su zasad nepotvrđene.
 
Kako saznaje portal Nova.rs, dva tela su bila potpuno ugljenisana, dok je trećem bilo spaljeno lice. Upravo zbog toga se sumnja da su Đokići nakon ubistva zapaljeni.
 
Prema rečima izvora portala Nova.rs bliskog istrazi, Đokići su identifikovani po nakitu, a takođe postoje izvesna saznanja.
 
"Postoje određene pretpostavke o izvršiocu zločina. Postoji sumnja da se radi o osobi koja je napustila zemlju", kaže izvor Nove.
  • Људи

    03.10.2021 15:50
    Шта се дешава са нама?
  • Gadafino

    03.10.2021 13:00
    A gde je bio supermen vulin
    Pisao recitatorske tekstove za to vreme, ili je isao na granicni prelaz da preuzme tetkine pare iz Kanade...?
  • Deda

    03.10.2021 09:12
    Prioritet
    S obzirom da se slučaj ne može pozitivno iskoristiti u promo svrhe superAVmena biće brzo potisnut, osim ako se ubica sam ne prijavi e to će onda biti uspeh neverovatnim razmera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.