Napadači s hirurškim maskama i kapuljačama ukrali ćuprijskom taksisti novac

Ćuprijska policija uhapsila je M. I. (21) i I. M. (24) iz okoline tog mesta, zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.
Napadači s hirurškim maskama i kapuljačama ukrali ćuprijskom taksisti novac
Foto: Pixabay
Kako se sumnja, oni su 26. septembra, maskirani kapuljačama i hiruškim maskama, napali i opljačkali pedesetšestogodišnjeg taksistu koji je došao na njihov poziv i odvezao ih na traženu adresu, navodi se u saopštenju MUP.
 
Osumnječeni su tada, najverovatnije , držeći taksistu za ruke, ukrali novac, mobilni telefon i ključ od auta i pobegli.
 
Policija ih je identifikovala i uhapsila i pronašla ukradeni telefon, ključ od auta i novčanik, koji će biti vraćeni vlasniku.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • cuprija

    03.10.2021 11:15
    Mislio sam da u Cupriji ne zivi vise niko mladji od 40 god , jer tamo niko nema posao, pa su svi mladji pobegli odatle jer nemaju od cega da zive. Ali prevario sam se , ipak imaju ova dvojica sto su opljackali taksistu.
  • 9

    03.10.2021 07:52
    Taksista je imao sreće
    Obzirom da su imali maske
    taksista neće dobiti covid.
  • ZX

    02.10.2021 20:37
    Biće bolje kada i ako se vrate
    Deo omladine koja nije napustila ekonomskog tigra nije za diku i ponos. Treba da sačekamo one mlade, obrazovane koji se vraćaju u zemlju, prema rečima premijerke, pa da nam kvalitet omladine poraste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija