Brnabić: Da nadležni izvrše ozbiljnu kontrolu svega o čemu je pričao Koluvija

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je neophodno da se istraži svaka reč iz nedavnog intervjua vlasnika Poljoprivrednog dobra "Jovanjica" Predraga Koluvije.
Brnabić: Da nadležni izvrše ozbiljnu kontrolu svega o čemu je pričao Koluvija
Foto: 021.rs
Brnabić kaže da, ako je makar deo toga tačan, onda je to još jedan dokaz pokušaja državnog udara i urušavanja Srbije".
 
"Ovo je bio direktno planiran atak na Aleksandra Vučića zato što je plan bio da Andrej Vučić završi u zatvoru, ali Andrej kao Andrej nije meta već je meta Aleksandar. Ukoliko je ovo što je Koluvija pričao tačno, onda je zastrašujuće koliko je bio razvijen taj mehanizam u samim državnim institucijama", rekla je Brnabić za TV Pink.
 
Koluvija je, u intervjuu Vladimiru Đukanoviću, tvrdio da su u novembru 2019. godine policajci, po nalogu nekoga iz kabineta tadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, od njega tražili da krivicu za navodnu proizvodnju marihuane u "Jovanjici" svali na Andreja Vučića, brata predsednika Srbije, i Zvonka Veselinovića.
 
Ona je rekla da je njoj kao premijerki to strašno i da je zato bila preneražena dok je slušala intervju zato što, kako kaže, neke od tih ljudi zna iz viđenja, a neke kao premijerka pita za savet u vezi sa bezbednošću Srbije i predsednika zemlje.
 
"A ako je to što Koluvija kaže makar i delom tačno onda je to mafija iznad mafije i onda je to skandal i to je strašno", rekla je Brnabić.
 
Upitana da li je preuranjena izjava direktora policija Vladimira Rebića da veruje ljudima u policiji, Brnabić kaže da joj se čini da jeste.
 
Dodaje da to treba videti i da pošto je reč o toliko ozbiljnoj stvari, očekuje da sve nadležne institucije uz ozbiljinu kontrolu urade svoj posao i da se sazna šta se ovde desilo.
 
"Jer ako je ovako nešto moglo da se desi i organizuje kao napadi na državu Srbiju i Aleksandra Vučića, nakon svega što znamo o aferi prisluškivanja, onda treba da se zapitamo koliko smo daleko bili od ambisa kao zemlja jer prvo bi u ambis upali da su se ti planovi ostvarili i da je Aleksandar Vučić sklonjen na ovakve načine sa vlasti, nadam se ostao u životu, ali ni to mi baš naročito nije sigurno, mislim da je ideja bila da se fizički ukloni", zaključila je Brnabić.
  • 1961

    08.10.2021 20:43
    Kako sad?
    Kada Velja I ekipa iz zatvora svedoce o susretima sa Vucicem,Vulinom I ostalim,onda je lupetanje,instruisanje I izmisljanje da bi se odbranili!Sad kada ovaj poljoprivrednik i osvedoceni vernik nesto izjavi,odmah nadlezni organi sve ispituju.
  • jevoekc

    04.10.2021 19:22
    na ljuljašci
    devojka je još uvek na šumskoj ljuljašci
    probudi se ženo deceniju si prisutna i ne vidiš šta se oko tebe dešava
  • Vi

    04.10.2021 15:57
    pričate
    Vi pričate o gazdi najveće plantaže marihuane koja je godinama trovala našu decu, i da se njegove reči vode kao verodostojne, pa ceo vaš vrh je uključen u tu Jovanjicu samo budala to ne vidi.
    Dozvolili ste nekom kao vrhovna vlast da ima najveću plantažu narkotika u Evropi ne od juče već godinama, trujete našu decu.......podnesite svi ostavke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.