Policija identifikovala mladiće koji su urinirali po spomen česmi u Užicu

Pripadnici policije identifikovali su petoricu mladića, starosti od 17 do 19 godina koji su se, kako se sumnja, neprimereno ponašali pored gradske česme u centru Užica.
 Policija identifikovala mladiće koji su urinirali po spomen česmi u Užicu
Foto: 021.rs
Oni će dobiti krivičnu prijavu.
 
"Po nalogu nadležnog tužilaštva, njima će biti podneta prekršajna prijava zbog sumnje da su učinili prekršaj nepristojnog, drskog i bezobzirnog ponašanja iz Zakona o javnom redu i miru", navodi se u saopštenju.
 
Na društvenim mrežama i u medijima juče je objavljen snimak grupe mladića koji uriniraju po spomen česmi na Slanuši, u centru Užica, koju su 1896. godine podigle zanatlije i trgovci iz tog grada, na nekadašnjoj Žitnoj pijaci.
  • 9

    08.10.2021 00:57
    Država
    potkazivača ili video nadzora u kojoj ne radi
    samo kamera na naplatnoj rampi.
    Nije lepo što su radili po česmi koju su sazdal
    i čestiti ljudi za razliku od spomenika koje
    podižu ne čestiti u cilju promovisanja antisemita i ubica.
  • šezdesetogodišnjak

    07.10.2021 22:20
    To bi se 70-ih završilo sa nekoliko šamarčina. Danas bi bio dovoljan koj dan društveno koirisnog rada. Nisu nikoga prebili, podmetnuli bombu, ništa ukrali, ozbiljno ugrozili nekoga divljačkom vožnjom. Pravi zlikovci dobijaju suviše blage kazne pa šta raditi sa običnim mladim budalama. Zašto je ovo uopšte vest?
  • Lily

    07.10.2021 20:31
    Šljam
    I kako će biti kažnjeni?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija