Vulin: Cilj "Jovanjice" hapšenje Andreja Vučića da bi predsednik podneo ostavku

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da slučaj "Jovanjica" nema veze sa osumnjičenim Predragom Koluvijom.
Vulin: Cilj "Jovanjice" hapšenje Andreja Vučića da bi predsednik podneo ostavku
Foto: 021.rs
On kaže da je cilj tog slučaja bio da se uhapsi brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Andrej Vučić - da bi predsednik podneo ostavku.
 
"Delovi MUP-a su bili spremni da učestvuju u radnjama koje su nespojive za policijace, koji su bili spremni na sve ovo što se dešavalo oko Jovanjice – da bi predsednik Vučić video rođenog brata u zatvoru i da bi podneo ostavku", kazao je Vulin za televiziju Pink.
 
On je naveo da slučaj "Jovanjica" nema nikakve veze sa Koluvijom, a da će sud odlučiti da li će Koluvija biti osuđen ili neće, kao i da li je na njegovoj plantaži proizvedena marihuana.
 
Govoreći o tome da su nekadašnja sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić odbili su da budu ispitani na poligrafu, Vulin je rekao da neko ko neće na poligraf – nešto krije.
 
"Šta je teško odgovoriti na pitanja, ako ništa ne kriju. To ispitivanje traje deset minuta", naveo je ministar policije.
 
Dodao je da je prisluškivanje Vučića i njegove porodice imalo za cilj da se pronađe način da se kompromituje njegova porodica.
  • Nikola

    09.10.2021 15:15
    @Veso S - Jovanjica
    Dragi Veso S, malo pismenosti nikom ne skodi, Armageddon se pise sa dva "d" a ne sa dva "g", afera se pise sa "f" a ne "avera". Onaj koji ti je rekao sta da napises sada ti nece dati dve crvene i sendvic!
  • Milana

    09.10.2021 10:05
    Još malo, dogoreva...
    Al će neko uskoro da beži kod tetke u Kanadu!
  • Zoki

    09.10.2021 08:39
    Providno
    Da li stvarno ova vlast misli da je ovaj napaceni narod toliko Glup

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija