Kruševačka policija zaplenila 1,8 kilograma marihuane i uhapsila dve osobe

Kruševačka policija je zaplenila oko 1,8 kilograma marihuane i uhapsila D. M. (39) i A. M. (42) iz okoline tog grada, koji su osumnjičeni da su zajedno proizvodili i prodavali marihuanu po gradu.
Kruševačka policija zaplenila 1,8 kilograma marihuane i uhapsila dve osobe
Foto: 021.rs
Policija je saopštila da je prilikom pretresa stana D. M. pronašla oko kilogram i po marihuane, a u stanu A. M. više od 300 grama, te da su oni uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
 
Po nalogu višeg javnog tužioca u Kruševcu, osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 časova.
 
Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u tužilaštvo.

Teme

droga
  • ns ja

    14.10.2021 12:31
    Ima jedan čestit čoek, tonu i mnogo više mu našli, a pa "nije nikoga ubio i nije to kokain" veli naš preCednik, a i veli da je "u njemačkoj legalno"!? Da puste odma ove dobre ljude i da uši izvuče Vulinu koji se drznuo pa izjavio (kontra Vođi!)da bi da kažnjava i za jedan džoint!!! Neka duva nacija ionako smo ga izduhali i popuhali...
  • DjakoN

    14.10.2021 10:59
    tuga...
    Omg u vecini sveta dekriminalizovano i legalizovano.... Nije tona kokaina pa da ih hapsite! Odma Djuku postenog da vas brani i obavezno donaciju za manastir!
  • Zvoncica

    14.10.2021 08:32
    ...
    Za 1,8kg zadrzavanje 48h. A daaaaaj, pa Koluvija bi jos trebao biti u pritvoru za 1,5 ili 4 tone kolilo su mu vec nasli.

    Sad nek se dileri brane, kazu da im se rastuzila industrijska pa poblesavila! Hahahahahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.