Optuženi učitelj glume Miroslav Aleksić tužio Biljanu Srbljanović za uvredu

Biljana Srbljanović je objavila da su je Miroslav Aleksić, optužen za silovanje i seksualno zlostavljanje svojih učenica glume i njegova supruga Biljana Mašić tužili za uvredu.
Optuženi učitelj glume Miroslav Aleksić tužio Biljanu Srbljanović za uvredu
Foto: Medija centar Beograd
Dramaturškinja i profesorka na Fakultetu dramskih umetnost Biljana Srbljanović je, kako prenosi N1, na Fejsbuku objavila tužbu koju je advokat Mašićeve i Aleksića podneo Prvom osnovnom sudu u Beogradu  protiv nje.
 
Miroslav Aleksić se tereti za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva, takođe, kvalifikovana u produženom trajanju.
 
Glumica Milena Radulović prva je prijavila Aleksića za silovanje, a potom su se optužbama protiv njega pridružile i druge devojke, među kojima je i glumica Iva Ilinčić.
 
Aleksić je tužio i novinarku Blica Ivanu Jasnić Mastilović, koja je prva uradila priču sa Milenom Radulović, kao i list Danas i novinara Milojka Pantića zbog kolumne koju je objavio u tom listu.
 
 
Apelacioni sud u Beogradu nedavno je ukinuo pritvor Aleksiću, koji se u njemu nalazio od januara ove godine, i odredio mu kućni pritvor uz nanogicu.
  • Александар

    14.10.2021 17:48
    @marjan
    Мислим да је ипак то што ти инсинуираш да ја инсинуирам бољи пример. Никога нисам навео, никога нисам оптужио, никога нисам бранио, само сам опсервирао ситуацију у Србији... А ти?
  • Banderaš

    14.10.2021 15:45
    @Shimmy
    U redu: 2 sendviča+flašica mineralne vode(0,5l)
  • marjan

    14.10.2021 14:32
    @Aleksandar

    Tako je Aleksandre, u ovoj zemlji se ne poštuje pretpostavka nevinosti. Evo ti sam si najbolji primer, jer insinuiraš da Biljana Srbljanović nekoga blati. Ja još nisam video presudu da je ona uvredila Aleksićevu čast, i sudski proces tek počinje, pa onda ne znam što se javljaš. Valda je jedino razumno da sačekaš sudski proces da se završi i da komentarišeš tek ako sud proglasi Biljanu Srbljanović krivom za uvredu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.