Vulin: Vučić se upisao još jednom u kolektivno sećanje nacije

Ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio ispit tokom krize izazvane akcijom kosovske policije i upisao se još jednom u kolektivno sećanje nacije.
Vulin: Vučić se upisao još jednom u kolektivno sećanje nacije
Foto: 021.rs
Tokom gostovanja na TV Pink, Vulin je kazao da su "svi srpski vladari i državnici najteži ispit polagali ili padali na pitanju Kosova, a da je Vučić taj ispit položio".
 
"Zaboraviće se mnoge dnevne političke odluke, mnoge stvari - da li ste ili niste u pravu, ali pamtiće se kakvi ste bili na Kosovu. To je istorija. To je ulaz u kolektivno pamćenje i to vam srpski narod neće oprostiti ako niste položili ispit", istakao je on.
 
On je naveo da su tokom sastanka Vučića sa predstavnicima Srba i građanima sa Kosova u Raški svi razmišljali emotivno - da treba poslati vojsku i policiju na Kosovo, ali da je državnik Vučić rekao: "Ne" i poslao poruku da se napadi na Srbe ne smeju ponoviti i da to velike sile i Albanci znaju.
 
Vulin je kazao da je premijer Kosova Aljbin Kurti kukavica i da za razliku od prethodnih pregovarača Pritšine nema elementarnu odgovornost ni za Albance, ni za Srbe.
 
"Ti specijalci su mogli biti pobijeni. A koliko je Srba moglo biti pobijeno, ni to ga ne zanima", istakao je Vulin.
  • Slucaj

    14.10.2021 20:55
    @linvu sandaralek
    Ne citam izjave ove spodobe ali stil im je svima isti. Pocevsi od prezzednika koga su odlicno edukovali marketinski strucnjaci. Njihove izjave ne podsticu razum nego emocije kod ljudi. Zato su podanici spremni da daju "zadnju kap krvi" za njih, a ni sami ne znaju zasto. Njihove izjave su epp.
  • Moj stav

    14.10.2021 18:11
    /
    Kolektivna secanja na razne likove brisem iz svoje memorije i upisujem secanja na javnosti neznane a prave heroje koje znam iz svakodnevnog zivota. Sorry vuline , kod mene ste svi vi izbrisani iz proslog , sadasnjeg i buduceg secanja.
  • 9

    14.10.2021 16:19
    Više nije brucoš
    " Vučić položio ispit " ,ako mu je to prvi ispit ,
    a klepetala dosad nisu objavila da je izlazio
    na ispite poput tatka thome biće da je osrednji studenat
    čak i loš . Jedino nije napisano kojom ocenom je položio
    ali po znanju koje pokazuje to je bila jedva šestica na dođem ti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija